Keuken en sanitair

Ook voor voormontage van uw keuken en het verbouwen en/of aanleggen van uw badkamer of toilet bent u bij Technisch Installatiebedrijf Leeuwarden aan het goede adres.  

Keuken 
Bij de aankoop van een nieuwe keuken moet vaak het leidingwerk verplaatst worden en de elektra aangepast worden. Hiervoor bent u bij ons aan het goede adres. Wij helpen u graag met het verplaatsen van het leidingwerk en het aanpassen van elektra. Wij komen graag langs om te bespreken wat er moet gebeuren.

Sanitair 
Voor het vakkundig verbouwen van uw badkamer of toilet bent u bij Technisch Installatiebedrijf Leeuwarden aan het goede adres. Wij komen graag langs om uw wensen door te nemen en de mogelijkheden te bespreken. In goed overleg met u stellen we een geschikt ontwerp op dat past bij uw persoonlijke smaak, behoeften en budget. Met vakmanschap en jarenlange ervaring helpen wij u bij het realiseren van de badkamer van uw dromen, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van kwalitatief sanitair.

Contact
Bent u geïnteresseerd in het verbouwen van uw badkamer of toilet of heeft u voormontage van uw keuken nodig? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak.