Uw Cv-ketel installateur 

Wilt u een Cv-ketel laten installeren? Dan bent u bij Technisch Installatiebedrijf Leeuwarden aan het goede adres.  Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze op het gebied van centrale verwarming en verzorgen een snelle en professionele installatie. Met Technisch Installatiebedrijf Leeuwarden bent u altijd verzekerd van ultiem comfort op het gebied van verwarming en warm water. Is uw huidige Cv-ketel kapot? Bel ons voor reparatie of vervanging. 


Installatie van Cv-ketels
Wij installeren uitsluitend ketels van Intergas, omdat kwaliteit voor ons erg belangrijk is. Welke ketel precies de juiste is voor uw situatie, is afhankelijk van een aantal factoren. Daarbij kunt u denken aan de grootte van uw woning, de isolatie en de ligging, uw wensen op het gebied van warm water, uw budget en de samenstelling van uw huishouden. Onze installateur biedt een eerlijk advies, waarbij met al deze factoren rekening mee wordt gehouden. 
Technisch Installatiebedrijf Leeuwarden heeft al een jarenlange ervaring met het aanleggen van Cv-installaties en beschikt over actuele productkennis. Geniet van een aangename temperatuur in huis en een Cv-ketel die optimaal werkt, dankzij het vakmanschap van onze installateur!


Onderhoud van Cv-ketels
Om zo lang mogelijk profijt te hebben van uw nieuwe cv-ketel, raden wij aan deze ieder jaar preventief te laten onderhouden. Dit is goed voor de levensduur, de veiligheid en levert u op termijn een fikse besparing op. Tijdens de onderhoudsbeurt checken wij de ketel op de juiste afstelling, voeren wij belangrijke metingen uit, maken we het cv-toestel schoon en worden kapotte onderdelen vervangen.

Contact
Bent u geïnteresseerd in een nieuwe cv-ketel? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak.